09 de març de 2019
09.03.2019
L'Empordà

Les lesions tornen a ser el maldecap d'un Bordils que rep el líder «amb molt per guanyar i res per perdre»

Mach i Prat estan descartats i Jordi González, Farrarons, Vilanova, Canyigueral i Ferrer són dubte contra el Nava

09.03.2019 | 06:30
Les lesions tornen a ser el maldecap d'un Bordils que rep el líder «amb molt per guanyar i res per perdre»

Les lesions tornen a ser, avui, el gran maldecap del Bordils per rebre el líder, el Nava, al Blanc-i-Verd. És un d'aquells partits «amb molt per guanyar i res per perdre», com diu el tècnic Sergi Catarain, perquè qualsevol cosa que sigui sumar aquesta tarda (19.00) «ens donaria tranquil·litat per afrontar les quatre jornades que vindran abans de Setmana Santa i que ens diran si haurem de patir més o menys per salvar-nos, començant la setmana vinent a Zarautz».

La llista de lesionats està formada per Sergi Mach i Marc Prat. Arnau Palahí, que duu tres mesos de baixa, és possible que entri a la convocatòria, tot i que no pot llançar. Com a dubtes Catarain hi situava ahir Jordi González, que es va fer mal a Zamora i no s'ha entrenat aquesta setmana. Tampoc està clar en quin estat físic arribaran Farrarons, amb el genoll carregat; Canyigueral, amb molesties musculars, i Vilanova, amb dolor als isquiotibials. En principi el tècnic hi compta, però no ho podrà confirmar fins a última hora.

Sobre el Nava va dir que «formen un bloc molt compacte i aquest any hauria de passar alguna cosa molt fora de lloc perquè se'ls escapi l'ascens amb un equip molt físic i de qualitat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook