El jugador Sergi Samper i el Barcelona han fet oficial aquest dilluns l'acord assolit per a la rescissió del seu contracte amb el club blaugrana, i el migcampista s'acomiadarà aquest dimarts a l'espera que es faci oficial el seu pròxim destí.

Samper, que va debutar amb el primer equip en la temporada 2014/15 a la 'Champions', davant l'APOEL al Camp Nou, no ha pogut establir-se en l'equip a causa de lesions d'importància i diverses cessions.

"El club expressa públicament el seu agraïment a Sergi Samper pel seu compromís i per la seva dedicació i li desitja sort i èxits en el futur", va comentar el FC Barcelona en un comunicat.

Samper ha jugat únicament 13 partits oficials amb el primer equip: 4 la temporada 2014/15, set l'any 2015/16, un la temporada 2016/17 i un la temporada 2018/19, a la Copa del Rei. Això sí, ha guanyat una Lliga, una Champions, una Copa del Rei, un Mundial de Clubs i una Supercopa d'Espanya.

En la temporada 2016/17 va jugar com a cedit al Granada --23 partits-- i en la 2017/18 va marxar a la mateixa qualitat de prestat a la UD Las Palmas, disputant només cinc partits a causa d'una greu lesió que el va fer tornar a Barcelona a mitja temporada.

"Aquest any, el migcampista barceloní ha tingut fitxa del primer equip, on vestia el dorsal 16, i ara deixa el club de la seva vida a la recerca d'un nou repte per a la seva carrera", recorda el club del migcampista de 24 anys.