L'estiu passat es va proposar l'ampliació de la tribuna de l'Estadi Municipal d'Olot i el projecte va agafar forma quan, al mes de setembre, en un ple de l'Ajuntament, es va acceptar. En aquell moment es va parlar que per part de l'Ajuntament d'Olot s'invertirien uns 30.000 euros i la Federació Catalana de Futbol n'invertiria 17.000 més per a les reformes de l'estadi.

Aquella iniciativa va començar a veure la llum fa unes setmanes amb el tret de sortida a les obres d'ampliació, però en aquest moment es troben estancades a l'espera que arriba una partida econòmica externa. Des del club i des del consistori s'està a l'espera de l'arribada d'aquests fons per poder donar per finalitzada l'ampliació el més aviat possible. «Han d'arribar uns fons externs que faran que la part de la tribuna començada es finalitzi abans que acabi la temporada», assegura el president de l'Olot, Joan Agustí. El màxim dirigent garrotxí no descarta altres actuacions a l'estadi. «Hi ha la possibilitat que, si s'obre alguna porta pel que fa a convocatòria de subvencions, es pugui treure també la uralita de la tribuna actual». Per a Agustí, «aquest camp es mereix estar al nivell dels altres edificis municipals de la ciutat».

Un cop finalitzada l'obra, la tribuna comptaria amb 250 places més i s'espera que també es puguin posar seients en aquesta zona. Un dels motius de l'ampliació és que ja no hi podia haver més socis a la tribuna per falta d'espai. El segon motiu és evitar els col·lapses que es formaven per anar a la zona general, que estava just al costat dels vestidors vells, ja que era necessari passar per la tribuna per seure allà. Quan finalitzi l'obra, aquesta zona general passarà a ser tribuna.

Mentrestant, l'equip comença a preparar la complicada sortida de diumenge al camp del Lleida (2/4 de 7).