L'Espanyol va signar una contundent victòria contra el Valladolid en l'RCDE Stadium (3-1) en un matí festiu per als catalans, que van celebrar el gol més ràpid de la Lliga d'aquest curs gràcies a Borja Iglesias i la primera diana en competició de l'extrem xinès Wu Lei, nou ídol perico.

Divuit segons va trigar l'Espanyol a encarrilar el partit contra els de Sergio González. Borja Iglesias, després d'una passada d'Oscar Melendo, va superar Masip amb un toc elegant i precís i va signar el gol més ràpid de la història de l'RCDE Stadium.

El quadre visitant es va recompondre a poc a poc. La insistència, del Valladolid va tenir premi i en el minut 17, l'exjugador del Girona Alcaraz va aprofitat una centrada rasa i va empatar el duel. Poc abans del descans Diego López va aturar un penal a Sergi Guardiola que podia haver avançat el Valladolid. Els locals tenien pressa per reconduir el partit i van trigar 10 minuts a posar-se per davant de nou. Mario Hermoso, molt atent al segon pal després d'una centrada, es va oblidar del seu rol de central i va definir amb contundència davant Masip. El 2-1 va deixar tocat el Valladolid i va donar ales als blanc-i-blaus, que van sentenciar el partit al minut 65 amb la primera diana a la Lliga del xinès Wu Lei després d'una bona jugada amb Darder.