El Barça Lassa va tornar a derrotar el Reial Madrid, aquest cop a l'Eurolliga, en un partit sense polèmica arbitral en el qual l'equip blaugrana es va acostar a la quarta posició mostrant la seva millor versió defensiva (77-70) per desconnectar el talent ofensiu del conjunt blanc. En un duel molt físic en què Ante Tomic (22 punts i 13 rebots) i Thomas Heurtel (17 punts) van brillar en atac, l'equip blanc no va poder córrer i trobar els seus anotadors, sense punteria des del perímetre (8 triples de 31 intents), ni controlar el rebot (32 per 43 del seu rival).

La ressaca de la polèmica Copa del Rei encara va estar present a l'ambient del Palau Blaugrana, que es va omplir per homenatjar abans del matx Juan Carlos Navarro. Després d'un primer quart caracteritzat per les defenses, el segon va ser un duel de ratxes ofensives que va permetre als locals marxar al descans amb un avantatge de cinc punts (42-37).

A la represa, els homes de Pesic van marcar el ritme amb la defensa, que va deixar en blanc els visitants durant prop de tres minuts, arribant el Barcelona a gaudir d'un avantatge de deu punts (61-51, min.33). Tot i que els blancs es van acostar a només cinc punts a poc més d'un minut pel final, el Barça no va patir.