L'Spar Citylift Girona jugarà dissabte la semifinal de la Copa després de derrotar aquesta tarda el València en uns quarts de final molt tensos, plens de nervis i errades dels dos equips, que s'ha acabat decidint en un cara o creu final en què una safata fallada per la base valenciana Anna Gómez i la posterior tardança de les seves companyes a fer falta han evitat que el partit acabés en pròrroga. Un darrer tir lliure de Buch ha acabat donant la victòria a l'Uni que ha começat la seva participació a la la Copa patint molt més del que s'esperava (52-49). El seu rival serà el Cadí La Seu que ha derrotat l'Araski (66-60).

Èric Surís ja havia pronosticat que el València seria un rival molt dur, però, segurament, ni el mateix tècnic de l'Uni hauria pronosticat que el seu equip no aconseguiria desempallegar-se de la pressió i que, jugant al ritme que li convenia a les valencianes, es deixaria portar al fang d'un partit molt lleig on les errades han estat constants i els percentatges extremadament baixos (cap jugadora de l'Uni ha arribat als 10 punts). Surís ha provat de dona resposta al joc del València apujant el nivell en defensa amb Dongue i Gabby Williams de protagonisme, però cap de les dues tampoc són les jugadores indicades per aconseguir anotar amb fluidesa en atac.

El València ha viscut dels punts del seu joc interior, especialment Tirera que ha estat la seva màxima anotadora del partit amb 22, però cap dels dos equips ha aconseguit marxar en cap moment per més de cinc punts de diferència en el marcador, i la manca d'encert ha anat fent agumentar els nervis a mesura que ha anat avançant el partit. En el darrer quart, amb els tècnics apostant també per introduir defenses zonals, els dos equips encara se les han vist més negres per anotar. Un tir de Shay Murphy a un minut i mig del final ha semblat que donava la victòria definitivament a l'Uni, però el València encara ha tingut l'oportunitat de poder empatar amb la penetració d'Anna Gómez. La base valenciana ha fallat i, absolutament desesperades, les seves companyes no han pensat a fer una falta ràpida i el temps s'ha acabat segellant l'accés de l'Spar Citylift Girona a la final.