01 de marš de 2019
01.03.2019
Futbol femenÝ

Figueres tindrÓ equip femenÝ la pr˛xima temporada 2019-20

El 8 de marš, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el club obrirÓ les inscripcions per fer front a "una demanda social i dels socis"

01.03.2019 | 17:50
El Figueres anuncia que tindrÓ un equip femenÝ.

El Figueres "es tira a la piscina sense saber si està plena o buida" i engega el projecte per tenir un equip femení de cara a la pròxima temporada 2019-20. Així ho ha explicat aquesta tarda el president Narcís Bardalet a la presentació encarada a la premsa que s'ha celebrat al Museu del Joguet.

"No podem viure a l'esquena de la societat. Un equip femení és una necessitat per a una capital de comarca i una demanda social i dels nostres socis des de fa un temps. Aprofitant els cent anys del club, volem donar l'oportunitat a les noies altempordaneses perquè puguin divertir-se jugant a futbol i millorar en el seu dia a dia", ha explicat Bardalet.

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març s'obriran les inscripcions a totes les noies que vulguin formar part del projecte blanc-i-blau. A partir d'aquí, s'estudiarà els equips que poden formar-se i les categories a les quals poden militar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook