La cita de Vitòria serà molt emotiva per a Shay Murphy, màxima anotadora de l'Uni, que quan acabi la Copa deixarà l'equip gironí per motius familiars.

Per a Shay Murphy aquesta serà una Copa molt especial...

Sí. Vull acabar aquí a Girona guanyant un títol, si puc tornar als Estats Units dient «mireu què he guanyat». Crec que és el somni de totes les jugadores acabar una temporada aixecant el trofeu en un pavelló ple. Somio amb aquesta imatge, però necessito calma perquè quan vull molt una cosa després em va malament.

Com s'ha de jugar un partit de Copa?

El més important és la força i la intensitat, perquè si comencem el partit poc actives o relaxades podem perdre contra un equip com València que és molt atlètic que jugarà amb molta il·lusió i té jugadores importants com Maria Pina o Tamara Abalde.

Segueix pensant que Avenida és el favorit?

Avenida sempre és favorit. Ells han guanyat laCopa tres anys seguits... Però jo crec molt amb l'equip més petit que dona la sorpresa, hem de resar a Déu i pensar que podem fer un miracle i guanyar el títol. Entraríem a la història com el primer equip de Girona que ha guanyat una Copa, seria un somni com una història de les que veiem a Netflix.

Shay Murphy encara no ha marxat i ja ha arribat Gabby Williams.

Sí... Ara som moltes amb Bea Sánchez que és una lluitadora increïble, Dongue que és una bèstia i Gabby Williams que és molt atlètica i segur que defensa millor que jo.