El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué es va mostrar crític amb les polèmiques que està generant el VAR aquesta temporada i va assegurar, que si es parlés menys del videoarbitraje i "més del judici injust als presos polítics", al país li "aniria millor".

"En comptes de dedicar-nos a parlar tant del VAR, si les televisions li dediquessin més temps als judicis injustos que hi ha, potser ens aniria millor", va dir Piqué després de la victòria del Barça al Santiago Bernabéu (0-3) que els va donar el pas a la final de la Copa del Rei, la sisena consecutiva per als culers.

Preguntat pel partit, Piqué ha assegurat que "el més important" és haver superat l'eliminatòria. "És la sisena consecutiva, cosa que trigarà a passar. Això vol dir que la dinàmica és molt bona. Cal esperar però anirem a guanyar una altra final i seguir fent història. L'objectiu era classificar-se i per fer-ho has de competir contra els grans equips. ens ha tocat primer el Sevilla, després el Madrid ", ha afegit.

"Ens motiva anar partit a partit, estar vius en totes les competicions. Dissabte vindrem a treure un bon resultat", ha afirmat sobre el Clàssic de Lliga. "Mirant en positiu --va afirmar sobre el triomf-- venim aquí i no vam jugar bé i vam guanyar 0-3. Ens anem contents, estem en una dinàmica molt bona", ha acabat.