Jornada satisfactòria per a tots els equips altempordanesos de Segona Catalana que ha acabat amb dues victòries i un empat. D'una banda, el Base Roses va aconseguir un importantíssim triomf a casa contra el Bosc de Tosca (3-1), un dels equips de la part alta de la taula. D'aquesta manera, els rosincs cedeixen el fanalet vermell al Santa Pau i recuperen la confiança davant d'un dels rivals més forts de la categoria. Anant a remolc al marcador des del minut 54, els locals van treure suc de la superioritat numèrica -van expulsar el visitant Massegú al m. 73- per remuntar el partit de manera contundent.

De l'altra, l'Escala va tornar a demostrar que no està disposat a cedir el lideratge a la lliga amb una victòria davant del Caldes de Malavella (0-2). Els escalencs no poden tenir marge d'error perquè a la mínima que punxin el Guíxols, que té un punt menys, pot treure'ls l'ascens a Primera Catalana.

I pel que fa a la Marca de l'Ham, els figuerencs van empatar a casa contra l'Abadessenc en un partit molt igualat que va acabar sense gols. Els locals van haver d'esprémer en defensa al tram final davant la pressió del rival. Al final, un punt que el manté en la zona tranquil·la de la taula amb 29 punts.

Amb l'aturada de la lliga pel Carnaval, tots tres tindran temps suficient per treballar i continuar en la línia ascendent.