L'inici d'una campanya electoral amb la presentació de dues candidatures, en aquest cas la de Narcís Bardalet -actual president- i la de la plataforma Nous Temps per a la Unió, amb Luismi Martínez com a portaveu, no és una situació extraordinària per al Figueres. El precedent es remunta en la temporada 1952-53, quan van presentar-se dues llistes encapçalades per Josep Nucete i Pere Padrosa. El juny de 1953 va sortir elegit Nucete com a president però va haver de renunciar al càrrec i cedir-lo a Padrosa per no poder formar la junta que desitjava.

Després que Bardalet continués el mandat de José Antonio Revilla i que aquest caduqui enguany en haver esgotat els sis anys, el proper diumenge 31 de març se celebraran noves eleccions coincidint amb el partit entre el primer equip i l'Ascó. Aquest divendres s'ha iniciat la nova campanya electoral. Anteriorment, només s'havia presentat una candidatura i automàticament es donava per guanyadora.

Eleccions 358 socis escolliran el nou president

Després que el Figueres convoqués eleccions per al proper diumenge 31 de març, tal com va aprovar-se a l'Assemblea General Extraordinària de Socis, aquest divendres s'ha donat tret de sortida a la campanya electoral, que s'estendrà fins al divendres 29 de març. Un total de 358 socis podran votar de 15 h a 19 h i després de l'escrutini es proclamarà la candidatura guanyadora.