L'Espanyol va pagar cara la seva fluixa segona part i només va poder aconseguir un empat davant el cuer Osca (1-1) en el partit que va inaugurar la jornada 25 a la Lliga Santander. Després d'un gran inici de partit dels locals, els homes de Rubi van patir fins i tot en el tram final davant l'empenta dels aragonesos, renascuts en les darreres dates.

L'equip de Francisco va sortir del partit amb millors sensacions que el seu rival, però amb un punt que sembla insuficient per a ells perquè els blaugranes puguin sortir del pou. L'Osca està a cinc punts de la salvació a falta que es completi la jornada. Per la seva banda, l'empat resulta insípid per a un Espanyol que és tretzè.

I això que la nit va començar molt bé per als catalans, que ja sumen quatre jornades sense perdre (6 de 12 punts). Amb la presència del xinès Wu Llei com a arma més poderosa, els blanc-i-blaus van anar acumulant mèrits amb un xut de Borja Iglesias -sempre associat a un gran Darder- al quart d'hora i un altre del davanter asiàtic des de fora de l'àrea.

Va seguir Wu Lei guanyant-se la graderia perica i va estar a punt d'obrir el marcador, però aquest honor va recaure en Esteban Granero, que va marcar una falta exquisida. El «pirata» va batre Santamaría i va relaxar els seus, que van cedir més pilota al rival i amb prou feines van tornar a acostar-se a la porteria de l'Osca. El gol no va caure molt bé als de casa.

L'equip visitant, per la seva banda, ja té poc a perdre, o almenys així ho demostra. Ahir es va llançar a per totes i va trobar el premi als cinc minuts de la represa. Etxeita va marcar amb una volea després de fer bo un cop de taló superb de Pulido. L'empat va fer dubtar un Espanyol que va buscar sense sort la victòria.

Wu Llei va protagonitzar una acció sensacional però sense premi, mentre Ávila va contestar per a l'Osca, però res va canviar en un partit que deixa tots dos equips en la mateixa situació que al seu inici.