L'Escala continua ferm en la defensa del lideratge de Segona Catalana. Aquest cap de setmana va tornar-ho a demostrar amb una nova victòria davant del Porqueres (1-0), en un partit molt treballat on els escalencs no van deixar treva a un rival que va disposar de més i millors ocasions per endur-se els tres punts. Un gol de Baldeh a partir de la sortida d'un córner en la primera part (35') donava el triomf tan necessari per continuar líders una jornada més amb només un punt de coixí respecte al Guíxols, que li trepitja els talons amb 49 punts i ja encadena tres victòries consecutives.

Aquest diumenge, 24 de febrer, l'Escala visitarà el Caldes de Malavella, que se situa a mitja taula i aquest cap de setmana va tornar a retrobar la derrota caient davant del Quart (2-0).

D'altra banda, la Marca de l'Ham va protagonitzar un dels partits més polèmics de la jornada. Els figuerencs van perdre per la mínima (1-0), després d'acabar amb sis jugadors amonestats amb grogues. Dos dels quals van ser expulsats per doble groga, i es van quedar amb 9 jugadors als últims minuts de joc. D'aquesta manera, els figuerencs baixen a la 12a posició de la classificació amb 28 punts. El proper rival serà l'Abadessenc, que aquest dissabte va golejar el Base Roses (7-0), encallat al cuer.