El Sant Pere Pescador agafa oxigen després d'aconseguir una important victòria aquest cap de setmana davant del Collerense (1-2), un rival de la zona alta de la classificació. Les de Joan Pont van competir al màxim nivell per poder traduir d'una vegada per totes les ocasions de gol al marcador. A la gran posada en escena de la defensa per frenar el Collerense, que va veure frustrada la seva pressió a la porteria de Marina, se li va sumar l'encert que no els ha estat favorable en les jornades anteriors. Sílvia va obrir la llauna a l'inici del partit i, després que l'equip visitant aconseguís igualar el marcador en la primera part, Ana Ríos va marcar el gol decisiu en l'últim minut del partit (89').

En conseqüència, les de Pont trenquen amb la mala ratxa i agafen confiança per seguir endavant amb l'objectiu. La propera jornada visitaran el Pardinyes, que no passa pel millor moment.