15 de febrer de 2019
15.02.2019
Futbol

Les eleccions a la presidència de la Unió Esportiva Figueres seran el 31 de març

Narcís Bardalet, actual president, es tornarà a presentar i l'altra candidatura que té intenció de participar-hi és la plataforma 'Nous Temps per a la Unió'

15.02.2019 | 13:11
L'Assemblea Extraordinària del Figueres d'aquest dijous

Les eleccions a la presidència de la Unió Esportiva Figueres tindran lloc el diumenge dia 31 de març, després d'acordar-ho a l'Assemblea General Extraordinària de Socis que ha tingut lloc aquest dijous a l'Estadi de Vilatenim. Davant la presència d'una quarantena de socis, l'actual president, Narcís Bardalet, ha explicat que les candidatures es podran presentar entre el 27 de febrer i el 18 de març i que del 22 al 29 de març hi haurà la campanya electoral. El dia de les eleccions, el 31 de març, coincidirà amb el partit del primer equip, de Tercera Divisió, contra l'Ascó.

Bardalet, que va ocupar el lloc de Jose Antonio Revilla el 2018, es tornarà a presentar i l'altra candidatura que hi vol participar és la plataforma 'Nous Temps per a la Unió', que té com a portaveu Luismi Martínez. Bardalet ha demanat que, a les properes setmanes, "no ens hi fem mal, hi hagi respecte i que el Figueres no surt perjudicat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook