Un total de 24 equips de set clubs de l’Alt Empordà competiran, a partir d’aquest cap de setmana i fins al juny, a la Lliga Gironina de pàdel, que seguirà comptant amb quatre categories masculines i femenines. Les entitats de la demarcació que hi prenen part -representen un terç del total de la competició- són l’Indoor Figueres i CT Roses (7 equips), Garbí de Llançà (4), TorreMirona de Navata i el nouvingut Vilacolum (2), L’Escala i Club Tennis Figueres (1). Si fa dos anys l’Agi Rescator Roses es va estrenar a la competició -va tenir un any de vida a la lliga- aquest cop s’hi ha aventurat el club del municipi de Torroella de Fluvià amb dos equips.

A l’altre costat, i amb molt més recorregut, l’Indoor Figueres es manté com a referent, ja que a la primera categoria té dos equips de nois i un de noies. Aquest cop, però, no estaran sols en el primer esglaó perquè hi han tret el cap el Roses masculí i el Garbí femení, que han pujat. Per la seva part, el club rosinc ha crescut aquest curs, amb set plantilles en joc, atrapant l’Indoor en quantitat.

El Garbí, a més de pujar el femení a primera, ha ascendit el masculí a segon nivell -en total, comptarà amb quatre equips, un més que fa un any-; el TorreMirona de Navata manté els dos equips entre tercera i quarta, mentre que el CT Figueres i l’Escala continuen a la Lliga Gironina amb un equip.

L’Indoor Figueres se salva en el tercer nivell del campionat català

L’equip masculí de l’Indoor Figueres va aconseguir, el dissabte passat a Mataró, la permanència en el Campionat de Catalunya per equips de tercera categoria. Els figuerencs, que havien perdut el primer partit contra l’Stars, es van refer tot superant el CT Masnou amb contundència (5-0). Els figuerencs van jugar amb les següents parelles: Sergi Curto-Nico Maniucov, Carles Palahí-Josep Maria Vilanova, Albert Faxedas-Thierry Malacamp, Eduard Morata-Sergi Moreno i C. Isern-M. Isern. El Figueres -a la foto, els directors Albert Faxedas i Sergi Curto- seguiran jugant un any més a tercera.