El Barça Lassa va treure bitllet per a semifinals de la Copa del Rei que s'està disputant a Madrid, on l'espera demà l'Iberostar Tenerife, gràcies a un treballat triomf davant el València Basket (86-79), en un partit que els blaugranes van resoldre amb una dosi major d'encert en els últims minuts.

Els de Svetislav Pesic van tenir un debut espès al WiZink Center, però dos triples i un robatori de Hanga van marcar de blaugrana el duel de quarts. L'hongarès (12 punts i 18 de valoració) va ser també qui va marcar el camí en els pitjors moments del Barcelona, amb la seva intensitat defensiva quan el seu equip defallia. Thomas Heurtel (17 punts) va ser el millor director d'una orquestra blaugrana, ben secundat per Pau Ribas (15), que podrà seguir sonant a la capital de l'Estat.

A l'últim quart i quan el Barça estava quatre punts per sota en el marcador, dues cistelles seguides van marcar la diferència. Aquestes van ser un triple de Hanga i una safata de Tomic, a menys de tres minuts del final (76-73). Seguidament, el València es va trobar amb una bona defensa i l'hongarès va signar el comiat definitiu dels valencians en el primer partit, tal com va succeir l'any passat.

A l'altre partit de la jornada, l'Iberostar Tenerife va derrotar l'Unicaja (88-78) en un partit en el qual sempre va anar per davant en el marcador gràcies a la bona actuació de Iverson (19 punts) i Abromaitis (12).

A la jornada d'avui, el primer partit de quarts de final enfrontarà el Baskonia i el Joventut a les 7 de la tarda, mentre que a dos quarts de deu lluitaran per seguir a la competició el Reial Madrid i l'Estudiantes.