L'Elit Palau-saverdera es jugava, el cap de setmana passat, el fet de seguir intentant lluitar per l'ascens a Tercera Catalana o llançar la tovallola. L'aposta, per als de Camilo Nogueira, va sortir d'allò més bé, ja que entre divendres i diumenge es va desfer dels dos rivals directes que ara mateix lluiten pel segon lloc. El divendres van superar el Llers (3-2) en un partit pendent, i el diumenge contra l'Armentera (1-0), amb actuacions destacades de Corrado Iacono i Ali Chariai. Ara, els palauencs veuen com, des del quart lloc, tenen els llocs de privilegi a set punts i un partit menys.

No obstant això, el Llers, que no perdia des del 10 de novembre, es va refer de la derrota a Palau amb un triomf, al cap de dos dies, al camp del cuer Sant Llorenç de la Muga (3-5). Els d'Àlex Ferrer van veure com la derrota a Palau no tenia conseqüències pitjors perquè l'Armentera, tercer, també va perdre contra els palauencs. En aquest sentit, qui en va sortir més beneficiat va ser el Cadaqués, que recupera el coixí de sis punts en el lideratge després de superar el Selvatans (1-3), en el duel veïnal, el diumenge al migdia, amb gols de Yuri, Franco i en pròpia.