El duel comarcal entre el Marca de l’Ham i el Base Roses, jugat el diumenge passat en horari matinal, es va decantar pel conjunt figuerenc (3-0). Els nois d’Edu Ortega es van desfer dels rosincs amb gols d’Adri Ceballos, Jairo Garcia i Àlex Alaminos i deixen les places de descens a Tercera a set punts. El conjunt d’Enzo Galli, per la seva part, continua a la cua de la classificació, amb la permanència a sis punts i abans de visitar un dels rivals que marquen la permanència, l’Abadessenc.

El duel al camp del Marca de l’Ham va ser especial per a tres exjugadors del conjunt figuerenc, Marcos Foraster, Andrés Muñoz i Juanra Gabarri, que van tenir un retorn amarg. Davant les baixes -André Mabil estava sancionat-, Ortega va donar minuts als juvenils Aymane i Claros, i Galli als rosincs Pablo González i Pol.

Rami decideix a Camprodon

Rami decideix a CamprodonD’altra banda, l’Escala ha recuperat el lideratge en solitari de Segona després d’un triomf treballat al camp del Camprodon (0-1) gràcies a un solitari gol del central Rami a la segona meitat. Els escalencs tenien tres baixes per sanció -Ignasi Massó, Uri Sala i Musa Fatty- i Sepu va fer participar els juvenils Doudou, Roger Puig i Koli. L’Escala rebrà aquest diumenge el Porqueres del tècnic escalenc Gabri Maragall i dels exblaugranes Sile i Josep Molinas.

Castiguen amb sis partits el davanter de l’Escala Musa Fatty

El davanter de l’Escala Musa Fatty no podrà jugar fins al 30 de març, contra el Sant Jaume de Llierca, després de la sanció de sis partits que li han imposat per l’expulsió, amb vermella directa, que va patir contra el Marca de l’Ham, el passat 3 de febrer. L’ex del Baix Ter es va encarar amb un jugador

rival després de rebre una falta.