Els jugadors de pàdel amateurs iniciaran aquest cap de setmana la Lliga Gironina amb la màxima ambició, però aquest diumenge, dia 17, al matí tenen una bona oportunitat per aprendre, de manera gratuïta, alguna tècnica d’un competidor professional. L’argentí Fernando Belasteguín, que per una lesió ara ha baixat en el número 8 del rànquing World Padel Tour, farà un clínic a les instal·lacions del Club Pàdel Indoor Figueres. Ara bé, és conegut com el «Messi del pàdel» perquè va ser-ne el rei durant quasi dues dècades, fins al 2017, i ara lluita per recuperar el regnat.

Bela, que també havia arribat a ser el número 1 més jove de la història, té 39 anys i tornarà al complex figuerenc per segona vegada. El 2013, Belasteguín va disputar un partit d’exhibició a l’Indoor Figueres amb Juan Martín Díaz, Pablo Lima i Juani Mieres.

«La nostra línia és, a més de promocionar el pàdel, gestionar tots els edeveniments que puguem. Que vingui un dels millors jugadors del món ens dona, a l’Indoor Figueres, molta notorietat», explica Sergi Curto, el director.

Campionat i actuació de Vieyra

Paral·lelament al clínic i el partit d’exhibició de Belasteguín, de diumenge (des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia), on també actuarà Ariadna Vieyra, de LaVoz Kids, l’Indoor Figueres prepara un Campionat Head entre aquest dijous i dissabte en què els vencedors s’enfrontaran, diumenge, a l’argentí.

Aquest esdeveniment està patrocinat per Head, Grup Peralada, Marbres Agustí, Pa Fi, Corpore Diet, Monacor Iberia, Fricash, Ledprojects, Trull d'en Francesc, Arkosports, Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Grup Autopodium, Federació Catalana de Pàdel i Comseveral.