El Figueres va sortir derrotat ahir del sempre difícil camp Sagnier del Prat (3-0). Els de Joan Esteva van condemnar-se en l'inici de la segona part, quan van encaixar dos gols del conjunt local i van quedar-se sense Canal, que sortia expulsat del terreny de joc en veure la segona groga. D'aquesta manera, quedava en va tot l'esforç del primer temps, en què Aroca va salvar els mobles amb aturades de mèrit. Els alt-empordanesos van veure's sotmesos a la pressió del rival, que va portar la batuta del joc durant gairebé tot el partit. Després de superar una primera part molt complicada amb ofici, en què van disposar de poques ocasions, i van haver de centrar el joc en defensar-se, els figuerencs van pecar en la segona. Dos gols en poc marge de temps i un tercer en l'afegit els certificaven la primera derrota de l'any 2019.