Barcelona i Reial Madrid han empatat a un al Camp Nou i deixen la semifinal de Copa completament oberta per al que passi al Santiago Bernabéu. Els blaugrana van fer mèrits per emportar-se un millor resultat davant un Reial Madrid que, després d'un gran inici, va semblar conformar-se amb el resultat.

Els blaugrana, que van sortir al camp sense Messi, van començar l'enfrontament molt malament. Sense ordre, i incapaços de superar la pressió del Madrid,el Barça va patir i molt en els primers minuts. Un gol de Lucas Vázquez va ser el reflex del domini visitant. Els de Valverde van anar de menys a més, i de mica en mica, van anar recuperant la possessió, disposant de diverseses ocasions per empatar.

L'1-1 va arribar a la represa després d'una jugada a la contra del Barça, que va acabar culminant Malcolm. L'entrada de Messi, quan faltava mitja hora pel final del matx va donar aire al Barça, tot i que no va traduir-se en cap gol. És més, en el tram final del partit, les forces es van tornar a igualar i el Madrid va tenir una aproximació amb molt perill que a punt va estar de donar-li la victòria.