Tot i punxar per tercera setmana seguida, l’Escala manté el lideratge de Segona Catalana, compartit amb el Bescanó, i amb només un punt de marge respecte al Guíxols. Els nois de Sepu van empatar (2-2) en el Nou Miramar, diumenge passat, en el duel comarcal contra el Marca de l’Ham, en un partit clarament marcat per la tramuntana. Els nois d’Edu Ortega es van avançar dues vegades en el marcador mitjançant els gols de Boiro i de Jairo García, però els escalencs, que també van topar contra els pals, van acabar salvant un punt de la mà dels seus dos màxims realitzadors, Ignasi Massó i Jam Baldeh. El duel va ser especial, entre d’altres, per al porter del Marca de l’Ham Dani Muñoz, ja que el primer tram de temporada el va fer a l’Escala.

L’altre representant altempordanès de Segona, el Base Roses, és un altre des que Enzo Galli va agafar les regnes a mitjan gener. Els rosincs segueixen cuers, però la permanència és a només cinc punts després de guanyar el seu primer rival directe, el Santa Pau, penúltim (5-2). Els de la Vinyassa sabien que no podien fallar contra el rival que tenen just per sobre i van golejar un equip garrotxí que es va quedar amb deu al minut 18. Alioune Gueye, autor d’un doblet, va liderar la part ofensiva, on també van marcar Sergio Moreno, que debutava, procedent del Cistella, Ilyass i Facu.

El Marca de l’Ham rebrà el Base en un nou horari matinal, a les 11

El Marca de l’Ham rebrà el Base en un nou horari matinal, a les 11La Segona Catalana tornarà a tenir duel altempordanès aquest diumenge (11 hores), ja que el Marca de l’Ham rebrà la visita del Base Roses, a Figueres. El club figuerenc ha apostat per jugar al matí per evitar, durant aquests mesos d’hivern, les hores de més fred de la tarda.