El partit de la Segona Divisió juvenil femenina de futbol disputat entre el Terrassa i el Viladecavalls va haver de ser suspès en el minut 72 arran dels insults proferits pels jugadors de l'equip de veterans del Terrassa, que van increpar les jugadores amb comentaris com «Aneu-vos-en a la cuina, aneu-vos-en a fregar, sou unes merdes, sou unes porques».

En l'acta arbitral, la col·legiada Alexia Mayer detalla que el partit va haver d'aturar-se en el minut 32 de la segona part quan, després de l'1-4 anotat pel Viladecavalls, les jugadores dels dos equips es van sentir ofeses pels comentaris abocats per l'equip local que havia de jugar a continuació (Veterans Terrassa). «Sortiu ja del camp que hem de jugar nosaltres, aquest partit hauria d'estar suspès. No hauria d'estar-se jugant», detalla l'acta arbitral que van dir alguns dels jugadors dels veterans del Terrassa i posteriorment l'escalada d'insults va anar en augment, la qual cosa va obligar l'àrbitra a sol·licitar la intervenció del delegat de camp. El conflicte va derivar en una baralla entre jugadors dels veterans del Terrassa i diverses jugadores i entrenadors del partit juvenil femení, la qual cosa va motivar la suspensió del partit en el minut 75.

Mitjançant un comunicat emès ahir al matí, el Terrassa va voler condemnar «qualsevol acte de violència verbal i física» i anuncia que prendrà «les mesures que consideri oportunes» en les pròximes hores.