La Jonquera va ajornar el partit davant el Banyoles, el diumenge passat, per la tramuntana -es podria jugar al març- i ha vist com els resultats del rivals l’enviaven per primera vegada en zona de descens a Segona. La situació, per als nois de Jordi Boix, és cada cop més delicada, ja que han guanyat només un dels últims deu partits.

Aquest dissabte (17 h), la Jonquera té un partit clau per buscar la revifada, ja que jugarà al camp del penúltim classificat, l’Argentona, conjunt del Maresme, amb la baixa per sanció del peraladenc Sergi Barco.

Una greu lesió deixarà Joan Pujol vuit mesos fora

Una greu lesió deixarà Joan Pujol vuit mesos foraA la Jonquera se li ha afegit un altre maldecap, ja que la setmana passada es van confirmar els pitjors pronòstics per al defensa Joan Pujol. El central figuerenc pateix una ruptura dels lligaments encreuats del genoll, haurà de passar pel quiròfan i estarà al voltant de vuit mesos de baixa. Pujol, exjugador del Girona C i del Figueres, estava complint una segona etapa a la Jonquera. Aquesta serà la segona baixa d’hivern després que Joel Crespo fitxés pel Borrassà.