El Consell Esportiu de l’Alt Empordà va tancar, el dissabte passat a Vilafant, el Circuit Comarcal de Cros després de cinc proves. Un total de 300 joves van prendre part a la prova vilafantenca que, sumats al total, han acabat portant prop de 1.500 escolars en tot el circuit.

La zona dels Pins de Vilafant, escenari de l’última cursa, en un matí marcat per la pluja, també va servir per entregar els premis als tres primers classificats de cada categoria, entre infantils i prebenjamins -en cadets, presents en altres proves, no hi va haver classificació general. D’entre les escoles i clubs que van pujar més cops en el calaix hi havia el Club Atletisme Ventalló (9), Club Atletisme Figueres (6) i Anicet de Pagès (5), seguits per Independents de Bàscara, Escoleta Trailrunning Llançà, Ruiz Amado, Les Mèlies i Cabanes.

El Club Atletisme Figueres va sumar un total de sis podis.

Vilafant, que havia de ser la prova inaugural, es va convertir en la cloenda, ja que el temps que va fer el 27 d’octubre va obligar a ajornar-la. El circuit d’aquesta temporada també ha passat per Sant Pere Pescador, Figueres, Castelló i l’Escala.