Les fortes ràfegues viscudes durant el dia d'ahir a l'Alt Empordà van ser les grans protagonistes de la jornada. Les males condicions meteorològiques van afectar la majoria d'equips alt-empordanesos, que no van tenir més remei que suspendre els seus respectius partits.

Les ratxes de vent, que van arribar a les enormes velocitats de 195 km/h a Portbou o al golf de Roses amb mitjanes de 100 km/h, van impedir la celebració de partits en totes les categories catalanes:

A Quarta Catalana, en el grup 30 es van suspendre l'Armentera-Selavatans; El PU Figueres-Lladó; el Palau Saverdera-Llers; l'Espolla-Fortià i el Vilafant-St. Llorenç Muga.

En el grup 15 de Tercera Catalana no es van poder jugar l'Esplais-Agullana; el Vilamalla-Llançà; el Vila-Sacra-Navata; el Roses-Cabanes i el Bàscara-Empuriabrava.

Finalment, a Primera Catalana es va suspendre la Jonquera-Banyoles. També cal destacar la gran quantitat de partits que, tot i ser disputats, s'han vist molt afectats pel vent, com per exemple el Peralada-Barcelona B, de Segona Divisió B.

En breu s'anunciaran les dates en les que es disputaran aquests partits.