La segona volta de la Copa Catalunya femenina arrencava amb un derbi entre el Bencriada i el Citylift GEiEG Uni que es va emportar les gironines -igual que en el partit de la primera volta (73-63)- per un contundent 41-70.

Va ser un partit en el qual es van viure uns primers 10 minuts molt igualts i en què les banyolines van plantar cara (14-13). Però a partir del segon quart les visitants van posar una marxa més i al descans ja dominaven per 16 punts (22-38), una diferència que arribaria als 29 al final del partit (41-70).

Després de caure en l'últim partit a la pista del Lleida, el Citylift GEiEG Uni va tornar a trobar el camí del triomf i continuen en la zona alta de la classificació. Mentrestant, el Bencriada suma la seva vuitena derrota seguida i s'enfonsa a la zona baixa amb només tres victòries.