Gerard Farrarons posarà punt i final aquesta tarda al seu calvari amb les lesions. Avui, en el retorn del Bordils al Blanc-i-Verd després de dos mesos sense jugar-hi cap partit oficial, el jugador tornarà a disposar de minuts. És la gran novetat de la convocatòria després que la temporada passada hagués de ser intervingut d'un trencament d'encreuats que es va fer contra l'Alcobendas i, uns mesos més tard, patís una recaiguda al menisc. Els d'avui seran els primers minuts de Farrarons en el present curs, i arriben «després d'un mes entrenant bé amb el grup», segons el tècnic Sergi Catarain.

Els gironins han superat amb nota el repte de jugar tres partits seguits a fora (empats amb el Cisne i el Santoña, i victòria a la pista del Sant Martí Adrianenc). Ara, dos mesos després del darrer partit oficial a casa, que va acabar amb derrota contra l'Agustinos d'Alacant (22-23), toca rebre l'Antequera, que s'ha reforçat aquestes últimes setmanes amb Tello i el veterà porter Moyano (48 anys).

«Sempre ens agrada jugar davant l'afició. Ens fa molta il·lusió el partit perquè amb els partits que hem jugat a fora hem demostrat que podem ser competitius», deia ahir el tècnic. Arnau Palahí i Adrià Fornés són baixa per lesió. El partit es jugarà més aviat del que és habitual, a 2/4 de 7 del vespre, en un pavelló Blanc-i-Verd que tornarà a ser clau donant suport.