El Peralada-Girona B jugarà el derbi provincial de Segona Divisió B aquest diumenge (16.30 hores) al camp de l'Olot amb l'objectiu de tornar la patacada de la primera volta, que va acabar amb 0-1 a favor dels garrotxins en un duel jugat a l'Estadi de Montilivi pel mal estat de la gespa del camp peraladenc.

Per escalfar el partit, i tal com va passar a l'anada, ambdós clubs han organitzat una trobada entre els entrenadors de cada equip, Raül Garrido i Narcís Pèlach Chicho. En clau peraladenca, l'exentrenador del Figueres ha manifestat que "han passat moltes coses des del partit a Montilivi, els dos equips estem en un bon moment. El de l'Olot, és un molt bon escenari, veurem de què som capaços de fer". Per a Chicho, "el Peralada d'ara és un equip que domina molt més les situacions, estem lluny de la millor versió, però som més competitius, els jugadors han fet un pas endavant. Referent a l'Olot, el jove tècnic l'ha definit com "un equip molt sòlid, complet i versàtil, organitza molt bé el joc".

Sense Soni i quatre retrobaments

Sense Soni i quatre retrobamentsEl Peralada, que aquest dimecres ha anunciat el fitxatge del davanter uruguaià Juan Manuel Boselli, tindrà la baixa per lesió de l'atacant Kevin Soni i es presentarà a Olot havent sortit del descens. Ara, són 11ns, a tres punts de l'Olot, 7è, i han sumat 11 dels últims 15 punts en joc. El duel serà especial per a jugadors de l'Olot com Marc Mas, Alan Baró, Jose Martínez i Hèctor Simón, que tenen passat en el club peraladenc.