El Peralada-Girona B intentarà refer-se del cop al camp de l'Olot (2-1) amb un resultat positiu, aquest diumenge (12 h), al camp del Conquense. El rival ocupa el penúltim lloc de Segona Divisió B després d'encadenar vuit jornades sense perdre i els de Narcís Pèlach Chicho confien en imposar-s'hi per seguir allunyats de la zona de descens.

Els peraladencs, 12ns, viatjaran a Conca amb la baixa de tres jugadors sancionats: Moha Keita, Iago López i Giorgi Kochorashvili. En el cas del menut davanter, va ser expulsat al final del partit contra l'Olot per protestar una jugada a l'àrbitre, dient-li el següent, segons Barrera Santana: "Joder, es que si das la falta tienes que dar el córner, ¡Coño! ¡Me cago en tu puta madre!".

Per la seva part, l'exdefensa del Deportivo i la del jugador sorgit del juvenil del Girona seran baixa perquè a terres garrotxines van rebre la cinquena targeta groga de la temporada.

Sense Soni, Valery i Boselli

Sense Soni, Valery i BoselliChicho haurà de tornar a fer mans i mànigues per confeccionar l'equip, ja que és previst que Valery Fernández i Paik segueixin amb dinàmica del primer equip -Àlex Pachón ja no va poder ser convocat a Olot-; Kevin Soni encara en té per un mes de la lesió muscular i el nou davanter, l'uruguaià Juan Manuel Boselli, està immers en el Mundial sub-20 amb la seva selecció. Al camp de l'Olot, el davanter del juvenil del Peralada Marc Grau va completar la convocatòria, sense arribar a debutar.