El davanter del Peralada-Girona B Moha Keita serà baixa durant els partits contra el Conquense i el Barça B per la sanció que li ha imposat la Reial Federació Espanyola de Futbol per, suposadament, insultar l'àrbitre en el darrer partit al camp de l'Olot (2-1).

A la Garrotxa, el jove jugador sorgint del planter del Girona va protagonitzar l'última acció del partit, en un llançament de falta que se'n va anar a córner després de tocar a la barrera. La jugada ja era en el temps de descompte i l'àrbitre va decidir xiular el final del partit, sense opció al Peralada-Girona B a executar el servei de cantonada. Barrera Santana va apuntar a l'acte que Moha li hauria dit el següent: "Joder, es que si das la falta tienes que dar el córner, ¡Coño! ¡Me cago en tu puta madre!".

A més de Moha Keita, Chicho, entrenador del Peralada-Girona B, tindrà dos jugadors sancionats més, en aquest cas només un partit, per acumulació d'amonestacions. Es tracta de Iago López i Giorgi Kochorashvili, que van rebre la cinquena groga de la temporada a Olot.