El Reus Esportiu, equip que milita actualment a Laliga 1/2/3, ha estat expulsat de forma temporal 3 anys del futbol professional i multat amb 250.000 euros per incomplir els pagaments dels salaris als seus futbolistes, segons ha acordat aquest dilluns el jutge de Disciplina Social de Laliga.

"El jutge de Disciplina Social de Laliga ha emès una resolució en l'expedient disciplinari 4 / 2018-19 incoat contra el Reus en què acorda l'expulsió temporal de 3 anys del Club de la competició professional i li fixa una multa econòmica accessòria de 250.000 euros ", assenyala el comunicat.

Aquest jutge considera que ha quedat "indubtablement acreditat" l'incompliment del Reus del pagament de les mensualitats als seus jugadors, sis dels quals han hagut d'abandonar el club català tot i la recent compra de les accions per una empresa nord-americana perquè és una operació que "no produeix cap efecte".

No obstant això, el Reus, que ha vist suspeses les dues primeres jornades de la segona volta del campionat, disposa un termini de 15 dies per presentar un recurs contra aquesta sentència davant el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD), tot i que és vàlid des de la data de la notificació.