El mercat d'hivern, per al Figueres, s'ha enfocat més pel capítol de sortides. El conjunt de Joan Esteva, sense opcions ja d'ascens, ha vist com durant aquest gener tres jugadors marxaven, mentre que per a aquesta setmana s'esperen «una o dues altes», segons el director general, Rafa Bonillo.

Pel que fa als adeus, el davanter santallogaienc Èric Pimentel ha posat punt final a dues temporades al primer equip per anar a l'Horta. L'ex del Palamós havia estat suplent d'Álvaro Fernández -tres gols- i Sergio Álvarez -cap-, jugant 15 partits enguany. Pime ha seguit les passes que els darrers dies havien fet els defenses Dan Coll (Vic) i Carles Puig (Girona C).

Màrius Jiménez, del Llagostera B, i Pepu Soler, del Palamós

Màrius Jiménez, del Llagostera B, i Pepu Soler, del PalamósUn dels noms que han estat estudiant el Figueres per reforçar l'eix central, en el lloc de Dan Coll, és el de Màrius Jiménez. Es tracta d'un central del Llagostera B -dimecres passat va jugar amb el primer equip a la Copa Federació, al camp del Conquense- i que té passat a la base del Girona. Tampoc no és d'estranyar que el Figueres es fixi amb el màxim golejador de Primera Catalana, que és empordanès -de Bellcaire- i juga en el Palamós: Pepu Soler acumula 19 gols en 18 partits, ocupa el tercer lloc amb el degà, però l'ascens ja és a 10 punts.

En aquesta segona volta, però, el Figueres confia a seguir donant minuts al juvenil Víctor Valverde i aspira a recuperar Joan Pons a inicis de febrer de quasi mig any lesionat. Precisament, Valverde va tornar a ser titular en l'empat -el quart consecutiu- de la Unió al camp del Castelldefels (1-1) que el manté estancat en 14è lloc, amb set punts de coixí amb el descens. L'1-0 de Jordi Cano va ser neutralitzat, a la segona part, pel central i capità Sergi Romero. Una de les notes positivies va ser el retorn de Xavi Ferrón després de dos partits lesionat.

Diumenge, al camp del Prat

Diumenge, al camp del PratEl figuerencs, que segueixen a 14 punts del play-off d'ascens a Segona B i van guanyar per últim cop el 5 de desembre davant el Vilafranca (2-1), confien a sorprendre aquest diumenge (a les 12 del migdia) el Prat -tercer classificat- en el seu camp.

Assemblea General Extraordinària per convocar eleccions a la junta

Assemblea General Extraordinària per convocar eleccions a la juntaEl Figueres ha anunciat que el dijous dia 14 de febrer (19 h), a l'Espai El Córner de l'Estadi de Vilatenim, hi haurà Assemblea General Extraordinària de Socis per a convocar eleccions a la junta directiva. Narcís Bardalet és l'actual president, però hi ha la previsió que apareixin més candidatures.