El Cabanes encara no ha dit l’última paraula en l’intent de salvar la Tercera Catalana en la temporada del retorn i el diumenge passat, davant el Cistella (2-0), va guanyar el segon partit del curs. Els nois que entrena Fran Lara feia tres mesos que no coneixien el triomf -l’únic, havia estat a l’octubre, a Vilamalla- i contra el conjunt cistellenc es van quedar els tres punts gràcies als gols de Jordi Marín, de penal, i de David Cargol, en pròpia porteria.

Com que l’Agullana és el pitjor antepenúltim gironí, la salvació per al Cabanes és ara a cinc punts, fixant-se en el Vilamalla, 15è. «La nota esperançadora és que tot i les baixes seguim treballant i comptem amb un bloc més unit que mai; el divendres tenia 17 jugadors entrenant», apunta Lara.

El conjunt groc-i-negre ha tingut força moviments des que va començar la lliga, ja que ha perdut peces com els golejadors Migue Cortés (Llers) i Txus Quintos (Albons). Durant aquest mercat d’hivern ha donat entrada a Rafa Garcia, Álvaro Jiménez, Moha, Ibra, Cristian Corpas, Erick Mera, Javier Moyano, Wachi, Jonathan i Albert Planas.

Anselmo Eyegue debuta amb el Navata tres mesos després

Anselmo Eyegue debuta amb el Navata tres mesos desprésTres mesos després de donar-lo d’alta, per fi Anselmo Eyegue va debutar amb el Navata, el diumenge, al camp del Bisbalenc. El davanter de Guinea Equatorial té passat a la Jonquera, l’Alcoià, Gramenet, Muntanyesa, Vilassar, Getafe B i base del Barça.

El Borrassà potencia la davantera amb Joel Crespo (la Jonquera)

El Borrassà potencia la davantera amb Joel Crespo (la Jonquera)El fitxatge més destacat del mercat d’hivern de Tercera l’ha fet el Borrassà, que el diumenge passat, a Begur, va fer debutar el davanter Joel Crespo. El jugador prové de la Jonquera, amb qui havia marcat tres gols a Primera Catalana, i té passat a l’Empuriabrava-Castelló, Roses i Base Roses.

El Llançà es veu superat per l’Olot en el partit del centenari

El Llançà es veu superat per l’Olot en el partit del centenariEl Llançà va celebrar, el dimarts passat, el partit del seu centenari amb un amistós del primer equip davant l’Olot, de Segona B (1-7). La diferència de categories, quatre, es va notar, tot i que Lluís Ortiz va fer saltar la sorpresa inicial amb l’1-0. Un dels gols garrotxins el va marcar el llançanenc Hèctor Simón.

L’Empuriabrava-Castelló i Sant Pere Pescador ajornen el partit

L’Empuriabrava-Castelló i Sant Pere Pescador ajornen el partitEl duel entre el conjunt d’Albert Albert i el d’Àngel Roig -havien coincidit en el mateix cos tècnic de l’Esplais i al Porqueres- es va ajornar a petició del Sant Pere Pescador, que no disposava de prou jugadors.