Guanyar dos dels últims cinc partits ha portat l’Escala a deixar-se atrapar pel Bescanó al capdavant de Segona Catalana. En el retorn d’Argi i en l’estrena a la convocatòria del porter Tibu, els escalencs es van veure sorpresos, el diumenge passat, a casa davant el Quart (1-1), en un nou horari matinal. L’equip de Sepu va estar força espès i el gol del defensa Zou Moustakim a la primera meitat va ser neutralitzat per Omar a la represa. El club va dedicar un minut de silenci per la mort del soci del club escalenc Pitu Sureda.

El proper partit de l’Escala serà aquest diumenge (16 h) en el Nou Miramar amb la visita del Marca de l’Ham, en un dels derbis comarcals de la temporada. El conjunt figuerenc es presentarà al camp dels escalencs després de no poder superar el penúltim classificat, el Santa Pau (0-0). Els d’Edu Ortega, en el retorn d’Abraham Huguet, van topar contra la porteria de Terma i es van haver de conformar amb un punt.

El Base Roses, amb l’equip just

D’altra banda, el Base Roses segueix com a cuer, amb la salvació a vuit punts, després de perdre a Sant Jaume de Llierca en un partit on es va presentar amb els onze jugadors justos -l’equip d’Enzo Galli encara no va poder fer debutar el davanter Sergio Moreno i tenia les absències per sanció de Gerard Lucas i Dani Luque.