El Sant Pere Pescador ha aconseguit, aquest diumenge al migdia, la tercera victòria en els últims quatre partits després de superar el Son Sardina (3-2) en un duel clau per seguir escalant a la zona mitjana de Segona Divisió. Les noies de Joan Pont i Quim Sala han deixat l'antepenúltima posició i ara són 11es, situades quatre punts per sota del conjunt balear.

Les santperenques havien marxat al descans amb dos gols consecutius, en el límit del temps, de la pitxitxi Blanca Cros i d'Ana Ríos. A la represa, però, les de Mallorca han reaccionat situant el 2-2 en el minut 77, però quan pitjor ho passava el Sant Pere ha aparegut Laura Rey per deixar els tres punts a casa.

El proper enfrontament del Sant Pere serà el diumenge que ve al camp de l'Espanyol B, en el retorn d'Ester Parramon després de dos partits sancionada.

SANT PERE PESCADOR: Marina Barneda, Trini, Jeni, Laia Arias, Laura Gasull, Cynthia Blanco (Paula Denis, 70'), Laura Rey, Berta Mateos (Alba González, 70'), Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Blanca Cros (Andrea Mateos, 76').

GOLS: 1-0, Blanca Cros (44'); 2-0, Ana Ríos (45'); 2-1, Sofía Rojas (70'); 2-1, Sara de los Santos (77'); 3-2, Laura Rey (89').

ÀRBITRE: Borràs Polo.