El president del Club Waterpolo Figueres Jordi Masmartí ha dimitit, aquest dimarts, de les seves funcions després d'unes desavinences amb alguns membres de l'entitat per la informació publicada en els mitjans locals, d'entre els quals el Setmanari de l'Alt Empordà, el mateix diaSetmanari de l'Alt Empordà.

Masmartí, en nom de la junta directiva, havia explicat que l'equip juvenil del club no jugaria la segona fase del campionat -i pujaria en bloc en el conjunt absolut- per «les dificultats d'instal·lacions i la manca de resposta i col·laboració per part de l'Ajuntament i la seva regidoria d'Esports, a més de poder assegurar la disponibilitat de la piscina i estalviar sobrecàrrega de partits als jugadors i a l'economia».

Deixa el càrrec amb «la consciència tranquil·la»

Deixa el càrrec amb «la consciència tranquil·la»Masmartí, que havia agafat la presidència del CWF aquesta temporada, afirma que la seva identitat política (ERC) en cap cas ha influït en les decisions de club -les raons per no inscriure el juvenil apuntaven al consistori, governat per PDeCAT. "La meva identitat política no ha influït en cap decisió que afectés el club. Tinc la consciència molt tranquil·la de com he actuat pel bé del club i dels nostres fills. Però com veig que el meu color polític molesta, tant a gent del club, com possiblement al Govern Municipal i a la Regidoria d’Esports, pel bé del club he decidit presentar la meva dimissió immediata i irrevocable".

Masmartí, que seguirà vinculat al CWF com a soci i pare d'uns dels jugadors de l'entitat, agraeix "a tots els membres de la junta que m'han acompanyat en aquesta breu, però intensa etapa i també a algunes persones del club que sense formar part de la junta he pogut comptar amb elles quan les hem necessitat".