El davanter del Peralada-Girona B Kevin Soni s'ha perdut els últims dos partits per sanció i havia de reaparèixer al camp de l'Olot, però el diumenge passat, en un entrenament amb el primer equip, va patir una lesió en el bíceps femoral i estarà cinc setmanes de baixa.

En línia ascendent abans de jugar el derbi

En línia ascendent abans de jugar el derbiSumar 11 dels últims 15 punts en joc ha enviat el Peralada-Girona B a mitja taula, després d'estar els primers quatre mesos de lliga en zona de descens a Tercera Divisió. Els nois de Chicho van encadenar, el diumenge passat, la segona victòria seguida a casa contra el Sabadell (2-0) després d'aprofitar un incisiu inici de segon temps, amb gols de Santi Bueno (50'), amb un xut creuat en una segona jugada, i d'Andzouana (78'), després d'una assistència d'Eric Montes. «Estem en una dinàmica positiva, les sensacions que hem tingut durant l'any les estem traduint en punts. Hem de seguir treballant per continuar allunyats del descens», comentava el tècnic peraladenc.

A refer-se del 0-1 de Montilivi

A refer-se del 0-1 de MontiliviAmb aquesta línia ascendent el Peralada afrontarà amb optimisme el derbi gironí de Segona B, aquest diumenge (16.30 h) a Olot. Després del 0-1 de la primera volta, en un partit jugat a Montilivi perquè la gespa dels peraladencs estava malmesa, ambdós conjunts es trobaran en una dinàmica positiva, si bé l'Olot -amb els altempordanesos Alan Baró, Hèctor Simón, Pedro del Campo, Pep Chavarría i el recuperador Sergi Garcia- intentarà refer-se de la der­rota a Cornellà (3-0).