El Cadaqués va demostrar, el dissabte a Fortià, que la derrota al camp de l’Armentera (3-0) de feia set dies havia estat només un accident. Els nois de Metri Borrell, que tenien Marcel, Àlex i Brian sancionats, es van desfer 1-3 -amb gols de Jorge, Eric i Darwin- d’un rival amb qui havien empatat a la primera volta. D’aquesta manera, el Cadaqués continua al capdavant de Quarta amb sis punts de coixí davant el Llers, que manté la bona dinàmica. El conjunt que entrena Àlex Ferrer es va desfer del Base Roses B (1-0) amb un solitari gol d’Orlando Cabrera, en el minut 62, amb un gran xut. A més, en el temps de descompte Paco López, porter llersenc amb passat al Base, va aturar un penal que ell mateix havia provocat a Enric.

Un partit tancat a l’Armentera

Un partit tancat a l’ArmenteraSi el Llers s’ha quedat sol en el segon lloc és perquè l’Armentera, amb qui estava empatat de punts, va igualar contra l’Espolla (1-1). Aquest partit es va jugar en el camp del Bellcaire d’Empordà perquè el de l’Armentera el van tancar un partit per, segons la Federació Catalana, «produir-se incidents greus de públic» en l’anterior enfrontament contra el Cadaqués.