El Cadaqués ha aguantat la imbatibilitat quasi una volta sencera, ja que el dissabte passat va perdre el primer partit de la temporada, després de 16 jornades, en el camp de l’Armentera (3-0). Aquest era un partit de sis punts per als de Metri Borrell, ja que si guanyaven passaven a tenir un coixí de 12 punts amb les places d’ascens. Ara, aquesta distància s’ha reduït a sis, ja que els armenterencs han mantingut la segona posició, compartida amb el Llers, que té millor diferència de gols.

En el partit més destacat de la jornada, els armenterencs van acabar golejant (3-0) el Cadaqués, que només havia rebut sis gols en des de principi de curs. Víctor López (40’), Jose Llamas (70’) i Rubén López (89’) van marcar les diferències per als nois de Dani Morales davant un rival que va acabar amb les expulsions de Marcel Llinares, Àlex Rodríguez i Brian Maldonado, baixes per jugar aquest dissabte (15.30 h) al camp del Fortià.

L’Armentera ha demostrat durant l’any que és capaç del millor, com batre el líder, i del pitjor, com deixar-se igualar pel cuer Sant Llorenç. Si és capaç de mantenir una regularitat seguirà la lluita per l’ascens amb el Cadaqués i un Llers que està en ratxa. Els d’Àlex Ferrer van obtenir, contra l’Espolla (7-1), la cinquena victòria en els últims sis partits en el debut de Rider Campero (Portbou).

Dura sanció i nou porter a la Selva

Dura sanció i nou porter a la SelvaD’altra banda, el Selvatans es quedarà sense Manu Perelló, el seu porter principal, durant els propers nou partits. El jugador groc-i-negre ha estat castigat per protestar a l’àrbitre, des de la banqueta, en el darrer partit del 2018 contra el Vilajuïga.

Els de la Selva de Mar han mogut fitxa ràpidament, ja que han fitxat el porter Sergi Negre, amb passat al Llançà i al futbol base del Figueres i que ja es va estrenar contra el Siurana (2-2).