Després d’uns últims dies d’incertesa, finalment Àngel Roig sí que es convertirà en l’entrenador del Sant Pere Pescador. El tècnic santperenc ja va estrenar el càrrec el diumenge passat, amb victòria, a casa, davant el cuer Cabanes (4-1). Roig era l’escollit pel club groc-i-negre després que David Arias i Jordi Linares deixessin la seva plaça a finals de desembre. Després d’uns dies entre el sí el no, ha acabat acceptant el repte d’un Sant Pere el qual coneix perquè és l’equip del seu poble i perquè ja el va dirigir fa una dècada, a Tercera Regional. «No tenia intenció d’entrenar, però donaré un cop de mà al club per les amistats que hi tinc. Intentarem tenir un equip amb el màxim de gent del poble possible», explica Roig, que durant els darrers anys ha dirigit el Verges, el Sant Miquel de Fluvià, l’Esplais i el Porqueres.

Barceló i Mutarr, debut amb gol

A més, el Sant Pere ha mogut fitxa amb Edu Barceló, migcampista ofensiu que va iniciar, contra el Cabanes, la seva segona etapa; i amb el davanter Mutarr Jallow, que prové del Vila-sacra i que havia iniciat el curs a l’Escala -ambdós van debutar marcant un gol. En canvi, són baixa Alabert, Adrià Serra, Ricard Ferrer i Xavi Fons.

El Portbou frena un Empuriabrava-Castelló que continua imbatut

El gran partit entre el Portbou i l’Empuriabrava-Castelló va acabar en taules (1-1) en un partit marcat pel vent. Torque i Guillem Güell van marcar els gols de cada equip abans del minut 20. Ara, els d’Albert Albert mantenen els 9 punts de coixí al capdavant -una volta sense perdre- i els de Jose Garcia tenen l’ascens a dos punts. D’altra banda, el Portbou ha fitxat el davanter Josito Oller, que estava sense equip i que ja coneix el club perquè l’any passat va marcar 18 gols a Quarta. En canvi, Rider Campero ha fitxat pel Llers, de Quarta, i Pablo Antolín ha anat al Can Roca 74, equip barceloní de Tercera.

Una jugada del partit Portbou-Empuriabrava-Castelló (Foto: Andrea Bolcato)

Txus Quintos deixa el Cabanes i s’estrena amb gol a l’Albons

El Cabanes continua a la cua del grup i ha patit un altre revés després que un dels seus davanters, Txus Quintos, hagi fet les maletes. L’ex del Base Roses ha fitxat per l’Albons, de Quarta, amb qui es va estrenar amb gol

a la derrota al camp del Verges (4-1).

Javi Fuentes debuta amb derrota a la banqueta de l’Esplais

Javi Fuentes debuta amb derrota a la banqueta de l’EsplaisL’Esplais va perdre davant el Vilamalla en l’estrena de Javi Fuentes com a nou entrenador del conjunt castelloní. L’extècnic de l’Albons, i mític davanter comarcal del Roses, la Jonquera, Agullana, Vilajuïga i Peralada B, ha agafat el càrrec amb Gerard Bech i ocupa el lloc de Pere Sanz.

El Cistella lamenta que el Base Roses li fitxi el tercer jugador

El Cistella lamenta que el Base Roses li fitxi el tercer jugadorDesprés que el davanter Sergio Moreno hagi deixat el Cistella per anar al Base Roses, seguint les passes de Dani Luque i Abraham, el club cistellenc va esclatar a les xarxes socials: «Què els passa als del Base Roses amb el Cistella? Que no hi ha més equips a la comarca per anar a fitxar?», van piular.