El Club Atletisme Figueres va prendre part, a finals de desembre a Palafrugell, a la Jornada de Proves Combinades d’Hivern i Control. A destacar les marques mínimes de dues corredores per anar als Campionats d’Espanya en 60 metres tanques: Andrea Loza i Jana Brusés, que van quedar segona sub-18 i primera sub-16, respectivament. A més, el veterà Romà Brusés també va obtenir la mínima, a Sabadell, per anar a l’Estatal en 60 mll.

Mínimes d'Aitana Radsma pel Ventalló

Mínimes d'Aitana Radsma pel VentallóEl Club Atletisme Ventalló també ha aconseguit, els darrers dies a Sabadell, marques mínimes per anar en el Campionat d’Espanya en la modalitat de 60 metres tanques, on destaca Aitana Radsma (Lleida), que amb només 16 anys n’ha obtingut per anar en el sub-18 i en el de categoria absoluta -després de ser tercera en una prova del Campionat de Catalunya de Clubs (marca de 8,82). A més, dels ventallonins ho han aconseguit Judit Alemany, en sub-16, i Moussa Seck, en sub-20.

Mínima i concentració de Pau Mora a Còrdova

Mínima i concentració de Pau Mora a CòrdovaEl castelloní Pau Mora va aconseguir, al desembre passat, la marca mínima (1'57"98) per anar als Campionats d’Espanya en pista coberta i aire lliure en la distància de 800 metres lliures, disciplina que estrenava. A finals d’any, també, l’actual corredor del GEiEG sub-18 -i ex del CA Figueres- va ser cridat per la Federació Espa­nyola d’Atletisme per participar en una concentració de joves promeses de la seva categoria que va tenir lloc a la localitat cordovesa d’Hornachuelos.