Avui, l'ús d'internet és quelcom quotidià i ja no podem passar sense per cercar qualsevol tipus d'informació, fer gestions diverses, o per comunicar-nos, ja sigui a través del correu electrònic o les xarxes socials i, així, ordinadors, tauletes i telèfons mòbils han esdevingut imprescindibles.

Per això al llarg d'aquests dies la Biblioteca de Figueres proposa píndoles formatives gratuïtes per a les persones interessades en iniciar-se en les tecnologies de la informació i la comunicació, o que vulguin resoldre alguns dubtes. S'han proposat 5 sessions de 3 hores cadascuna, per orientar als interessats en l'ús d'aquestes eines que avui ens són tan necessàries.

Aquesta iniciativa es duu a terme gràcies a la col·laboració amb el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, i repeteix la que ja es va dur a terme el mes de juny de 2018 comptant amb molt bona acollida.

Les sessions proposades pretenen donar pautes introductòries en relació a les cerques a Internet, a l'ús del correu electrònic (Gmail), al processador de textos i a l'ús dels telèfons mòbils i tauletes.