El Sant Pere Pescador no va poder començar el 2019 amb victòria i al camp de l’AEM de Lleida, el diumenge passat, va perdre el primer partit de la segona volta (4-1). Les noies de Joan Pont i Quim Sala encadenaven dues victòries seguides, però es van veure superades per l’efectivitat, sobretot a pilota aturada, d’un conjunt lleidatà que ocupa la tercera posició. Blanca Cros, pitxitxi amb set gols, va maquillar el marcador quan ja era de 4-0. El Sant Pere jugarà el proper partit aquest diumenge (12 h) a casa davant el Son Sardina, on Ester Parramon complirà el segon i últim partit de sanció.

El Cabanes, sense Sumia, goleja

El Cabanes, sense Sumia, golejaA Segona Catalana, el Cabanes continua en tercera posició, tot posant pressió als colíders Girona i Torelló, després de remuntar davant La Pera (6-2) amb un trio de gols inclòs de Lydia Fernández. En aquest duel ja no hi era Sumia Aakid, fitxada pel Santa Eugènia. El Sant Pere Pescador B, per la seva part, és sisè després de superar el Moià (3-6) amb un trio d’Asia.

El Cabanes juvenil es deixa un punt a la recta final

El Cabanes ha caigut a l’última posició de Primera juvenil després de cedir al camp de l’Igualada (3-1) i del triomf del Cirera (1-0) contra l’Atlètic Vilafranca. A l’Anoia, les de Bryan Valero van deixar escapar un punt en els darrers instants, ja que estaven igualades en el minut 75 amb gol d’Alba Góngora, que ja porta vuit dianes. El proper partit del Cabanes serà aquest dissabte (16 h) a casa davant l’Europa, el cinquè.