L’Escala ha acabat la primera volta com a líder, un fet que li permet obtenir el títol honorífic de campió d’hivern de Segona Catalana i que l’anima a seguir lluitant per l’ascens directe a Primera Catalana. Els nois de Sepu es van desfer del Cassà (1-3) amb gols d’Uri Sala, Musa i del pitxitxi Ignasi Massó i ja treuen cinc punts d’avantatge als seus dos immediats perseguidors, Guíxols i Bescanó. En el terreny selvatà, l’Escala ja no disposava del davanter Richy Hurtado, que ha fitxat per l’Atlètic Club d'Escaldes, de la segona categoria d’Andorra, i a la recta final el juvenil Doudou Jallow va debutar.

En el proper partit, al camp del Tossa (dissabte, 16.30 h), els escalencs tindran la baixa per sanció d’Argi, però recuperaran Àlex Fernández. En aquest partit ja estarà disponible el rosinc David Pedro Tibu, que prové del futbol andorrà i que ocuparà el lloc que va deixar Dani Muñoz, fitxat pel Marca de l'Ham a final del 2018. L'ex del Roses, Vilajuïga i Can Gibert, entre d'altres, pugnarà amb Joan Ureña (11 gols en 17 partits) per la titularitat.

La Marca es deixa remuntar al final

La Marca es deixa remuntar al finalEl Marca de l’Ham, per la seva part, va deixar escapar un punt en la seva visita al camp del Sant Jaume de Llierca, el filial de l’Olot (2-1). Els figuerencs es van deixar remuntar el 0-1 d’André Mabil a la segona meitat i ara són desens del grup.

El Base Roses té la salvació a deu punts

El Base Roses té la salvació a deu puntsEl Base Roses segueix com a cuer i ja té la permanència a deu punts després de perdre davant el Vilartagues (0-3), en un partit on encara no va debutar l’últim fitxatge, el davanter Sergio Moreno, que prové del Cistella, com Dani Luque i Abraham, ara a la Marca de l’Ham.