Tot i guanyar un dels últims vuit partits, la Jonquera es manté en zona de permanència de Primera Catalana, però veu com cada cop més s’apropen els llocs de descens. Els nois de Jordi Boix tenen ara un coixí de tres punts després d’empatar (2-2), el diumenge passat a casa, davant el penúltim classificat, el San Juan de Montcada.

Els jonquerencs, que tenien Joan Pujol i Xampi sancionats -els visitants tenien tres jugadors castigats-, s’havien deixat remuntar l’1-0 inicial de Bech a la segona part. Quan quedaven 13 minuts per al final, un penal transformat per Ramon Masó -com a la jornada 2 davant el Guineueta- va acabar salvant els mobles per a la Jonquera (2-2).

Retorn de Pujol i Xampi, a casa, davant el Tona de Javi Revert

Retorn de Pujol i Xampi, a casa, davant el Tona de Javi RevertLa Jonquera començarà la segona volta aquest diumenge (16 h), de nou a casa, amb la visita del Tona, on juga l’exdavanter fronterer Javi Revert, autor de 7 gols. Per al duel contra els osonencs, La Jonquera recuperarà els defenses Joan Pujol i Miquel Juan Xampi, després d’un partit sancionats.