El Peralada-Girona B ha tingut la setmana més tranquil·la de la temporada després de col·locar-se en zona de salvació, el diumenge passat, un fet que no vivia des de feia quatre mesos. El triomf, amb remuntada inclosa, contra l'Ejea (2-1), ha donat ales als nois de Chicho, que volen seguir escalant posicions -ara, són 13ns de Segona B- aquest diumenge, de nou a casa, davant el Sabadell (16 hores).

Els de l'Alt Empordà han sumat 11 dels últims 21 punts en joc i rebran un conjunt vallesà que, des del vuitè lloc, mira les places d'ascens de reüll. El Peralada-Girona B seguirà sense poder comptar amb el davanter Kevin Soni, que davant el Sabadell complirà el segon i últim partit per sanció. Qui segur que tampoc hi serà és Valery Fernández, ja amb en plena dinàmica amb el primer equip del Girona. En canvi, Paik, que ha debutat contra l'Atlètic de Madrid a la Copa del Rei, sí que es podrà posar sota les ordres de Chicho.

Abans de jugar a Olot

Abans de jugar a OlotEl partit contra el Sabadell serà el previ, pel Peralada-Girona B, abans de jugar el derbi gironí al camp de l'Olot, el diumenge dia 20 de gener (16.30 h).