El Palamós va començar l'any i va tancar la primera volta amb un derrota en el derbi davant el filial del Llagostera, en un mal partit dels de Salamero, que trenquen un ratxa de set partits d'imbatibilitat.

El Palamós es va veure superat clarament per un Llagostera B que va marxar al descans amb un 0-2 favorable fruit d'errades defensives; la primera la va aprofitar Parra (min. 14) i a les acaballes (min. 44) va ser Mario qui va situar un insalvable 0 a 2 tenint en compte la inoperància local. A la represa es va veure una reacció insuficient. El degà va mostrar una imatge més bona a mesura que el matx avançava, però el gol de Pepu Soler (16 gols) tot i esperonar l'equip no va poder evitar la primera derrota de l'etapa Otamendi.

La propera jornada el Palamós tornarà a jugar a casa contra el Manlleu, mentre que el Llagostera B visitarà el municipal Jaume Tubau de Sant Cugat.

El Banyoles va tancar la primera volta amb un empat amb gust agredolç davant el tercer classificat, el Sabadell Nord.

La primera meitat va ser dominada de principi a fi pel conjunt banyolí, en la qual els locals van arribar a perdonar fins a tres ocasions molts clares de gol. A la represa, el Sabadell va fer un pas endavant i el matx es va igualar. Mario (Banyoles) va aturar un penal en el millor moment dels vallesans. En el tram final, la defensa visitant va evitar el gol dels locals, que van desaprofitar dues clares ocasions de gol per endur-se els tres punts.

El Banyoles inciarà la segona volta de la lliga visitant l'Argentona, penúltim classificat.

La Jonquera va rescatar ahir un punt a casa davant un rival sempre guerrer i complicat, per finalitzar una primera volta en què l'equip s'ha mostrat sòlid a Les Forques amb una única derrota.

Els fronterers van començar tenint la pilota i Marc Bech va obrir el marcador als 18 minuts de joc. Però abans del descans Antonio Garcia feia la igualada i Olid certificava la remuntada als 15 minuts de la represa. L'empat definitiu va arribar des del punt de penal, obra de Masó al minut 77.

La propera jornada la Jonquera rebrà el Tona.