El Figueres va fer bo l'empat a zero inicial contra l'Europa, tot i tenir ocasions suficients per desnivellar la balança. Especialment durant el primer temps, els alt-empordanesos van ser un equip valent i decidit a prendre riscos, però o van tenir el punt de mira desviat o es van topar amb un gran Priego, que va rebutjar les accions més perilloses. De més a menys, el setge local va arraconar els figuerencs, que es van defensar bé i continuen a la zona mitjana-baixa de la taula.

Ritxi i Sergio Álvarez van ser els futbolistes que més a prop van fregar el gol. Mentre el xut del primer era desviat de manera defectuosa per Priego, que gairebé s'introdueix la pilota a la seva pròpia porteria perquè se li va escapar de les mans quan l'intentava blocar; el segon no va estar encertat en la presa de decisions: una mala cessió cap a Priego va ser interceptada pel veneçolà, que en comptes de xutar va decidir assistir Valverde amb l'infortuni que el colpeig li va sortir massa fort. Passada la mitja hora, Ritxi la va tornar a tenir, però Priego va frustrar l'ocasió.

L'Europa, destinat al joc directe perquè el Figueres va concedir-los molt poques ocasions, va posar a provar els reflexos d'Aroca, atent davant Oumar i Soto abans que el partit entrés en un intercanvi de cops interessant que no va modificar l'empat que s'estava veient. Sergio Álvarez, amb un fort llançament que Priego va escupir, va tenir l'oportunitat més clara de la segona meitat, però ni així. El joc va patir moltes interrupcions en un tram final en què la por a perdre va pesar més que la il·lusió.